Betting på nett

betting

Odds på sport, og da spesielt fotball, har vært en fast lørdagstradisjon i mange norske hjem helt siden sent på 40-tallet. Med Norsk Tipping i spissen har organisert tipping på utfall i fotballkamper blitt hverdagskost, og med den store internettrevolusjonen står man plutselig fritt til å legge inn tips på mer enn bare en ettertraktet hvit lærkule og to veltrente lag. Sportsvitere snakker om hvor sannsynlig det er at lag X slår lag Y, og dette påvirker hvilken odds som settes. Det kan være mye penger å hente hvis man vedder på et lag ingen har tro på, og disse plutselig overrasker alle.

Folkesport

Betting har uten tvil blitt folkesport, men det å tippe utfall er mye eldre enn som så. Det gir ekstra spenning og pirring i magen hvis kampen ser ut til å gå din vei. Enda bedre er det kanskje om det er nettopp favorittlaget som går for seier. Allerede midt i januar 2017 hadde en heldig tipper vunnet over 400 000 kroner til helgekosen.

Variasjon

Som så mye annet så kan også variasjon gi større nytelse og interesse. Det dukker stadig opp flere selskaper på nett som appellerer til nordmenns tippelyst. Her finnes det ikke grenser for hva du kan tippe på.

En annen fordel med betting på nett er også at du kan spille direkte på mobilen. Livebetting blir bare større og større, og det er lett å se hvorfor når du kan legge inn tips til forskjellige odds i samme øyeblikk som kampen utspiller seg foran øynene dine!

Talent

Er det mye talent ute og går for en god tipper, eller er det bare snakk om flaks? Her vil nok forskjellige mennesker gi forskjellige svar, og dyktige sportsentusiaster har hatt like stor sjanse for å vinne som de som tipper på barnas fødselsdatoer eller strikkeoppskrifter. Det finnes mange artikler om hvordan man kan vinne i tipping, men det viktigste bør alltid være å ha det gøy!