Liverpool og supporterne deres

Liverpool er en av verdens største fotballklubber, og det er bare å se på hvordan de har ligget an i Premier League opp gjennom årene. De ligger alltid høyt oppe på tabellen, og vinner de fleste kampene de spiller. Tyskeren Jürgen Klopp har gjort dette laget til et av de beste i verden.

Supporterne kan velge og vrake i sine favoritt Liverpool-drakter og utstyr når de skal velge ut sin drakt til seg selv eller til sine venner. Den røde hjemmedrakten er en utrolig fin drakt. Liverpool er sponset av et merke som heter New Balance, og det er kvalitet hele veien.

Draktene til Liverpool

Hjemmedrakten til Liverpool er denne fine røde drakten, som er sponset av New Balance. Det står også Standard Chartered på drakta, som er hovedsponsoren til Liverpool Football Club. Den andre drakta er den hvite bortedrakta. Den kommer også med skrift fra sponsorene, men kommer med noen grå merker på den hvite drakten.

Den tredje og siste drakten bruker de sjeldnere. Den bruker de bare når det er krise, hvor det andre laget ikke har drakter som er ulike Liverpool sine. Denne tredje drakta er en drakt som er fiolett i fargen, med fin skrift av sponsorene. Disse er ganske tettsittende på kroppen, til det beste for spilleren.

Norsk innflytelse i Liverpool Football Club

Opp gjennom årene har Liverpool hatt en hel haug med norske supportere. Det er vel en av de mest populære lagene å støtte i Premier League i Norge. Det er mange som reiser på weekend-turer til England med venner og familie. Dette har blitt en tradisjon for mange supportere fra Norge.

Ikke nok med det, så har nordmenn vært i startoppstillingen i generasjoner i denne storslagne klubben. Norske fotballspillere i verdensklasse har hatt muligheten til å spille i denne klubben. Den siste og beste er Norges-favoritten John Arne Riise. Hans venstrebein var som et lynnedslag når han tok frisparkene til Liverpool.